Megfizethető gamer mobil jön a Vivo-tól!

Pletykaszinten már felmerült, hogy a Vivo iQOO Z1x egy középkategóriás gamer mobil lesz, ezt most a gyártó is megerősíttette és a bemutató dátumát is megtudtuk. 

Július 9-én érkezik a Vivo gamer telefonokra specializálódott almárkájának legújabb készüléke, az iQOO Z1x. A gyártó ma elárulta, hogy Snapdragon 765G-t kap a motorháztető alá az eszköz, de a többi specifikációt sem sikerült titokban tartani. A közzétett képeknek köszönhetően a dizájn is ismert, az előlapon kameralyukas kialakítás lesz, hátul pedig három szenzor dolgozik majd, egymás alatt függőleges kialakításban.

A rendszerchipből kifolyólag van 5G, az SA és NSA hálózatokra is képes lesz csatlakozni az iQOO Z1x. Ha hihetünk a pletykáknak, az akkumulátor kapacitása 5000 milliamperóra és van 33 W-os vezetékes gyorstöltés. A kijelző mérete 6,57 hüvelyk, a felbontás Full HD+ és van 120 Hz-es képfrissítés is. Manapság már 8 GB RAM az alap a felső-középkategóriás telefonoknál, ennyit találunk a iQOO Z1x-ben is, és nagy meglepetésre 256 GB tárhelyet kapunk mellé.

További részletek a bemutató napján -csütörtökön- várhatóak.