Mégis mit mutatna be a Sony október végén?

A Sony a semmiből rukkolt elő egy október végi bemutatóval, amiről jelenleg fogalmunk sincs, hogy mégis mit szeretnének azon a napon leleplezni.

crypto50

A Sony mobilos divíziója meglehetősen csendes volt augusztus óta, de ezt azért már az elmúlt évek során megszokhattuk. A nyár végén sikerült nekik piacra dobniuk az Xperia 1 III-at, valamint végre elérhetővé vált az Xperia 5 III is amit még áprilisban mutattak be, tehát majdnem fél év telt el mire elérhető lett. Továbbá szintén nyár végéhez köthető az Xperia 10 III Lite bemutatója is amire Japánban került sor. Most azonban úgy néz ki, hogy mindezek után még mindig készülnek valamire. A kérdéses esemény október  26-án lesz, és azt már meg is erősítették, hogy egy új Xperia készülék bemutatójáról van szó. A kérdés már csak az, hogy mégis mit fog bemutatni a Sony?

sony-1

Ha találgatni szeretnénk akkor a Mark IV telefon leleplezése még túl korai lenne, ráadásul a Qualcomm még nem is mutatta be legújabb Snapdragon lapkakészletét. Ráadásul a Mark III sorozat még nem is érhető el. Felmerülhet a kérdés, hogy talán egy középkategóriás modell is szóba jöhet. Talán ennek van a legnagyobb esélye, mivel az Xperia 10 III Lite-al elég szegényes ennek a szegmensnek a kínálata.

sony-xperia-5-II-cover

Tehát a fentiek alapján nem egészen tudjuk, hogy mégis mire készül majd a Sony október 26-án. Azt eddig is tudtuk, hogy az elmúlt hónapokban a PlayStation 5 és más egyebek miatt nagyon elfoglaltak voltak, de azt nem gondoltuk volna, hogy mindezek mellett még volt idejük egy új telefonra is. Nos, heteken belül kiderülhet, hogy mivel is szeretnék meglepni a felhasználókat.