Csúcskamerát fog kapni az Oppo Reno 7 Pro

oppo

Hamarosan bemutatkozhat az Oppo cég egyik új zászlóshajója, amiről most újabb részletek derültek ki, ezúttal kamerák tekintetében. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

Az Oppo a hírek szerint hamarosan bemutathatja az Oppo Reno 7 Pro készülékét, ami a zászlóshajók közé fog tartozni. Minden bizonnyal processzorok tekintetében vagy a Snapdragon 888-at vagy esetleg egy még újabb lapkát kaphat meg, az előd modellekből kiindulva, hiszen az Oppo Reno 6 Pro egy Snapdragon 870-et kapott meg.

A legújabb pletykák szerint a Reno 7 Pro készüléknél egy Sony IMX766 szenzor dolgozhat, 50 MP-es felbontással. Ez a lencse nagyon népszerű a cégnél, hiszen jelenleg az Oppo Reno 6 Pro, Oppo Reno 6 Pro+ és Oppo Find X3 Pro-ban is ugyan ez szerepel. De ugyan ez elmondható a Oneplus, Vivo, Realme okostelefonoknál is egyaránt.

reno 6 pro

A készülék emellett kaphat egy ultraszéles látószögű lencsét, egy makró kamerát, egy telefotó lencsét és egy színérzékelő szenzort is egyaránt, csak úgy, mint az előd modell.

Nagyon hasonló lehet a felosztás és az érzékelők típusa, viszont egy forrás szerint mégis sokat fejlődhetnek a jobb képfeldolgozás és a kisebb változtatások miatt. Arról egyelőre még nincs hír, hogy mikor érkezhet az újdonság, de hamarosan biztosan többet meg fogunk tudni róla.


Forrás