Megjelent a Honor X8 5G okostelefon

A kínai vállalat a napokban újabb okostelefont dobott piacra szép csendben, ezúttal Honor X8 5G néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni az újdonságról.

A Honor idén már minden kategóriába dobott piacra okostelefont már, de úgy tűnik, hogy még mindig nem álltak le, a napokban egy új okostelefont mutattak be. A Honor X8 5G kék és fekete színben lesz kapható, de arról még nincs információ, hogy mely piacokon és milyen áron jelenhet majd meg.

Ha valaki figyeli az okostelefon piacot, azon belül azt, hogy milyen készülékeket adott ki idén a Honor, akkor ismerős lehet neki ez az elnevezés, hiszen a Honor X8 már márciusban bemutatkozott, most viszont az 5G variáns jelent meg.

Hardveresen egy 5G képes Snapdragon 480+ dolgozik a készülékben, ami mellé 6GB RAM és 128GB belső tárhely jár. A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amitől nem kell sokat várni, de alap felhasználásra jó lehet.

A hátoldalon, ahogyan a képen is látható összesen három lencse kapott helyet, hasonló elrendezésben, mint amit a Huawei P40 Lite modellnél láthattunk. A főkamera egy 48 MP-es lencse, mellé pedig egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse társul. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 22.5W-os töltővel lehet feltölteni.


Forrás