Megjelent a Realme 10s

A kínai vállalat a napokban egy új olcsó kategóriás okostelefont dobott a piacra Realme 10s néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni az újdonságról.

A Realme még az év végére is tartogat meglepetéseket, a napokban hivatalosan is bemutatta a Realme 10s okostelefont, aminek az értékesítése december 20-án kezdődik meg Kínában, addig pedig elő lehet rendelni.

Az alap kiadás nyitóra durván 65.000 Ft, míg a legerősebb kiadás 76.000 Ft. Globális megjelenésről egyelőre még nincs hír, de ha bármit megtudunk, akkor megírjuk majd nektek.

A kijelző a terméken egy 6,6 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amin vízcsepp kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera. A hátoldalon összesen két lencse szerepel, egy 50 MP-es főkamera és egy 0,3 MP-es mélység lencse. Utóbbi persze csak a kamerák számát növeli a készüléken, értelme nem sok van.

Hardveresen alapból egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 810 dolgozik a készülékben. A RAM méret 8 GB-os, míg a belső tárhely vagy 128 GB, vagy 256 GB lehet, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó Realme UI 3.0 fut a terméken. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen 33W-al lehet tölteni maximum.


Forrás