Megjelent a Samsung Galaxy Tab A7 Lite

A Samsung a tavalyi évben nagy sikereket ért el a tablet piacon. Most tovább erősítik a portfóliót. Újabb készülékeket mutattak be.

INLOCK

Tavaly 10 millióval több tabletet értékesített a dél-koreai nagyvállalat, mint az azelőtti években. Ez betudható részben annak, hogy a koronavírus járvány miatt online oktatásra kényszerültek a diákok és annak is, hogy nagyszerű készülékeket dobott piacra a cég. Megjelent a Tab S6 Lite, ami remek áron kínál olyan tulajdonságokat, mint az S-Pen támogatottság, nagy üzemidő és egy olyan hardver, ami normál felhasználásnál elegendő lehet mindenki számára. A Tab S7 és Tab S7+ pedig a komolyabb felhasználásra készült. Itt a tavalyi év legerősebb processzora dolgozik a készülékekben, emellett 120 Hz kijelző képfrissítést is kapnak azok, akik megvásárolják a táblagépeket.

Idén újabb készülékekkel bővült a paletta. Pár napja megjelent a Tab S7 FE 5G, ami kiemelkedő áron kínál 5G támogatottságot és felső kategóriás teljesítményt. A dizájn itt nagyrészt megegyezik a tavalyi kiadással. Az S széria jelen helyzetben már megfelelő mennyiségű termékkel rendelkezik.

s7 fe

Az A kategóriában két készülék volt elérhető eddig. A Tab A8, ami az 50.000 Ft-os árkategóriában próbál szerencsét. Míg a 80.000 Ft-os Tab A7 azok számára kínál remek üzemidőt és nagy teljesítményt, akik nem akarnak sok pénzt költeni.

Tab A7 lite

Az A7-es készülék Lite verziója került bemutatásra a napokban. Kétféle kivitel lesz kapható belőle. Egy Wifi-s verzió és egy LTE-s kiadás. Utóbbi képes SIM kártya befogadására. A kijelző 8,7 colos HD felbontású TFT panel.

a7 lite

Kamerák tekintetében a hátoldalon egy 8 MP-es lencsét, míg az előlapon egy 2 MP-es lencsét kapunk. Az akkumulátor 5100 mAh kapacitású, amit maximálisan 15W-al tudunk tölteni az USB Type-C porton keresztül. A készüléken találunk még 3,5 mm-es Jack csatlakozót, emellett két hangszórót Dolby Atmos támogatással, ami nagyszerű lehet médiatartalom fogyasztásra.

a7 lite

A készülék hardveres képességeit tekintve kapunk egy nyolcmagos MediaTek Helio P22T processzort 3 GB agy 4GB RAM társaságában, kiadástól függően. Tárhely 32 GB vagy 64 GB áll rendelkezésre, amit bővíthetünk MicroSD kártyával.

Júniustól lesz megvásárolható a készülék. A Wifi-s verzió durván 60.000 Ft, míg az LTE verzió 73.000 Ft körül alakul majd a hivatalos forgalmazóknál.

Forrás