Megjelent az első Realme Pad

relame

Már régóta lehetett hallani arról, hogy a Realme egy táblagépet tervez piacra dobni. Most ez meg is történt, mi pedig mutatjuk a specifikációkat.

crypto50

Az elmúlt évben jelentősen megnövekedett a tabletek iránti érdeklődés, amit nagyon jól mutatnak az eladási számok. természetesen a nagyobb telefongyártóknak ez fel is tűnt és többen be is akarnak lépni a piacra. A Xiaomi már bemutatta a tabletét, most pedig egy újabb kínai gyártó mutatta be a készülékét.

A Realme Pad, csak úgy, mint a márka okostelefonjai a megfizethető árkategóriában száll ringbe, hiszen a 4GB/64GB-os WIFI+LTE kiadásért mindösszesen durván 62.000 Ft-ot kell fizetni.

realme

A termék egy 10,4 colos Full HD felbontású IPS LCD kijelzőt kapott meg, egy 8 MP-es szelfi kamera társaságában. Szoftveres fronton a legújabb Android 11-es verzió áll rendelkezésre a felhasználónak.

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Helio G80-as lapkát kapunk, ami mellé 3GB vagy 4 GB RAM társul a belső tárhelytől függően. Utóbbi lehet 32 GB vagy 64 GB, amit tovább bővíthetünk MicroSD kártya segítségével.

Az akkumulátor kapacitás 7100 mAh, amit vezetékesen maximálisan 18W-al lehet feltölteni. A hátlapi kamera felbontása pedig 8 MP-es. A négy hangszóró pedig gondoskodik a tökéletes hangzásról.

A tabletet szeptember 16-tól lehet megvásárolna a gyártó hivatalos weboldaláról. Arról egyelőre nincs hír, hogy milyen piacokon lesz kapható a termék.


Forrás