Megjelent az olcsó Xiaomi Redmi 10A okostelefon

A kínai vállalat a napokban újabb okostelefon dobott a piacra. Ezúttal a belépő kategóriába érkezett meg a Xiaomi Redmi 10A okostelefon.

crypto50

A Xiaomi idén már minden kategóriába dobott piacra készüléket, a prémiumtól az olcsó telefonokig. A napokban a cég hivatalosan is bejelentette a már régóta pletykált Xiaomi Redmi 10A okostelefont, amit Indiában kezdenek el először forgalmazni.

Az okostelefon fekete, kék és szürke színben lesz megvásárolható április 26-tól. Az alapmodell durván 40.000 Ft-tól indul, így nagy eséllyel, ha megérkezik Európába is, nem lesz olyan magas az árazása.

 

Ha a specifikációkat vesszük figyelembe, akkor nem kell túl nagy különbségeket keresni, hiszen ugyan az a nyolcmagos MediaTek Helio G25 dolgozik a készülékben, mint az előd modellben, ami már jóindulattal sem mondható mai darabnak. Lesz 3GB/32GB és 4GB/64GB-os verzió is, amik közül lehet választani.

A kijelző egy 6,53 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amin egy 5 MP-es szelfi kamera kaphat helyet, a hátlapon pedig egyedül árválkodik a 13 MP-es főkamera. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit 10W-al lehet feltölteni maximális töltési sebességgel Micro USB porton keresztül.


Forrás