Megjelent az Oppo Find N2

A kínai vállalat néhány napja hivatalosan is bemutatta az új hajlítható kijelzős okostelefonjait, köztük az Oppo Find N2 okostelefont is. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

Az Oppo az idei év végére tartogatott még néhány meglepetést, ugyanis két hajlítható kijelzős okostelefont is piacra dobott Oppo Find N2 és Oppo Find N2 Flip néven. Előbbi nagyon hasonlít az előd modellhez, ami még az év elején jelent meg, viszont még könnyebb lett, emellett a teljesítmény is növekedett.

Valószínűleg a globális piacon nem fog megjelenni a termék, viszont a kínai piacon be lehet szerezni hamarosan az alap kiadást durván 450.000 Ft-os áron, míg a 16GB/512GB-os kivitel ára mai érfolyamon számítva durván 500.000 Ft.

Hardveresen a készülék egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát kapott meg, ami mellé maximum 16 GB RAM és 512 GB belső tárhely társul. Szoftveresen alapból Android 13 alapokon futó ColorOS 13 fut rajta.

A külső kijelző egy 5,54 colos 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel, míg a belső kijelző egy 7,1 colos, szintén 120 Hz képfrissítésű LTPO AMOLED panel. A hátlapon összesen három kamera szerepel, egy 50 MP-es főkamra, egy 48 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 32 MP felbontású telefotó lencse, ami 2X-es optikai zoom-al rendelkezik.


Forrás