Megjelent az új nagy méretű Honor tablet

A kínai vállalat a napokban új táblagépet dobott a piacra Honor Pad 8 néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk az újdonságról és hol lesz kapható.

A Honor az utóbbi időben folyamatos növekedést mutat az okostelefon piacon és már a tabletek piacán is megjelentek. A napokban a Honor Pad 8 elnevezésű készülék bemutatásra került Kínában.

Arról egyelőre nincs szó, hogy globálisan is megjelenhet-e a termék, de a hazai piacukon már megvásárolható a készülék fehér kék és zöld színben, durván 100.000 Ft-os áron.

Hardveresen a termék egy Snapdragon 680-as lapkát kapott meg, ami nem a legerősebb, de ebben a kategóriában jónak mondható. A lapka mellé 4GB/6GB vagy 8GB RAM választható, a belső tárhely pedig mindhárom esetben 128GB. Arról nincs még információ, hogy a belső tárhely bővíthető-e MicroSD memóriakártyával, de hamarosan ezt is megtudhatjuk.

A kijelző méretes lett, hiszen egy 12 colos FHD+ felbontású IPS LCD panelt kapott meg. Az előlapon egy 5 MP-es szelfi kamerát találunk, csak úgy, mint a hátoldalon. Amit még tudni lehet, az az akkumulátor kapacitása, ami 7250 mAh nagyságú és 22,5W-al lehet feltölteni vezetékesen.


Forrás