Megkapta első frissítését a Samsung Galaxy Watch 4 széria

watch

A nemrég bemutatott új generációs Samsung okosóra már meg is kapta első szoftverfrissítését, amit érdemes lesz telepíteni.

A Samsung augusztus 11-én mutatta be legújabb okosóráit, amik új rendszerrel és egyedi tulajdonságokkal érkeztek még. Egyelőre még augusztus 26 23:59-ig az előrendelési időszak tart, tehát a boltban még nem kaphatóak a készülékek, mégis már egyes források szerint meg is érkezett az első szoftverfrissítés az okosórákra.

A frissítés verziószáma a következő: R8xxXXU1BUH5, ami összesen 290 MB nagyságú. Ez néhány hibát javít, emellett növeli az okosóra teljesítményét is egyaránt. A leírás azt is említi, hogy új vagy továbbfejlesztett funkciókat is kapnak az órák, arról viszont nincs semmi információ, hogy ezek mik.

samsung

Ez valószínűleg a készülék beüzemelése után meg fog jelenni a Galaxy Wearable alkalmazásban.

A Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic a Tizen rendszert lecserélve a Google Wear OS elnevezésű rendszerét használja a jövőben.

Olyan specifikációkkal van felszerelve az új csúcskészülék, mint a vérnyomás, vér-oxigénszint, EKG, pulzus mérés. A védettséget tekintve a legerősebb Gorilla üveget kapjuk, amit okosórákra készítenek, emellett adott az 5 ATM és IP68-as vízállósági tanúsítvány is.

Az okosóra minden hivatalos forgalmazónál kapható Magyarországon is augusztus 27-től.


Forrás