Megvan a Galaxy S11 bemutatójának várható időpontja

IceUniverse általában megbízható tippeket szokott adni, most a Samsung új hajlítható mobiljának és a Galaxy S11 széria bemutatójának időpontjáról tweetelt.

Akárcsak idén, most is közvetlenül az MWC előtt lepleznék le a Samsung 2020-as csúcsmobiljait. A barcelonai Mobil Világkongresszus most február 24-én kezdődik és négy napig tart. IceUniverse úgy tudja a Galaxy S11 mobilokat és a Galaxy Fold utódját február 18-án fogják bemutatni San Francisco-ban. Idén a Galaxy S10 és a Fold február 21-én debütált, így ezzel a dátummal nem lehet nagyon mellélőni.

Az infó nem hivatalos, ezért egyelőre érdemes pletykaszinten kezelni, de meglehetősen összhangban van az elmúlt évek bemutatási ütemtervével, így nincs semmi okunk kételkedni benne. Képeket már láthattunk az elmúlt hetekben a Galaxy S11e, Galaxy S11 és Galaxy S11 Plus mobilokról, ennélfogva a dizájnnal kapcsolatban nem igazán van megválaszolatlan kérdés.

Mindhárom esetben középre igazított szelfikamerát kapunk, mint a Galaxy Note 10 és Note 10+-nál. A hátlapon a kamerasziget meglehetősen nagy lesz, négyzet alakú lekerekített szélekkel. Az S11e három darab hátlapi kamerát kap, az Galaxy S11 és a Galaxy S11 Plus pedig öt darab kamerával rendelkezik, ezek közül az egyik a 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX lesz, ami mellé jön még egy 5x-ös zoomra képes telefotó szenzor is.

A 120 Hz-es képernyő frissítési frekvencia a két nagyobb modell esetében borítékolható, akárcsak az UFS 3.0-s tárhely és az LPDDR5 memória. A Fold utódjáról már jóval kevesebbet tudunk, állítólag hasonló külsővel jön majd, mint a Moto Razr 2019, és az ára 1000 dollár körül alakul.