Megvan mikor érkeznek a hajlítható kijelzős Oppo okostelefonok

A kínai vállalat napokon belül piacra dobhatja legújabb kategóriás hajlítható kijelzős okostelefonjait Oppo Find N2 néven. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róluk.

Már többször megírtuk nektek, hogy ebben a hónapban bemutatkozhatnak az új hajlítható kijelzős Oppo okostelefonok az Oppo Inno Day keretein belül. A vállalat az év elején már piacra dobta az Oppo Find N mobiltelefont, most viszont érkezhet az Oppo Find N2 és az Oppo Find N2 Flip is.

Előbbi koncepcióban nagyon hasonlítani fog az előd modellre, ugyanis marad a könyv szerű kialakítás, míg a Flip modell egy kagyló telefon lesz. Igaz, hogy a név hasonlítani fog, viszont a specifikációk merőben el fognak majd térni egymástól.

oppo-find-n-cover

Az Oppo Find N2 15%-al könnyebb lehet, mint az előző kiadás, így ez lehet majd a legkönnyebb hajlítható kijelzős okostelefon a jövőben. Emellett hardveresen is tovább fejlődhet, ugyanis egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog majd benn dolgozni, ami jelenleg az egyik legerősebb processzor.

A Flip modell egy 4300 mAh-es akkumulátorral érkezhet meg, a lapka pedig ami benne dolgozhat egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 9000 lehet. A napokban egy megbízható forrás szivárogtatása szerint december 14-én kerülhet sor a termékek bemutatására Kínában.

Forrás