Megvan, mikor jön a Realme GT 2 Master Explorer okostelefon

A kínai vállalat ebben a hónapban egy újabb okostelefont dobhat majd piacra, ezúttal Realme GT 2 Master Explorer néven. Mutatjuk, hogy mikor érkezhet meg a termék.

A Realme az utóbbi időszakban egyre több olyan okostelefont dob a piacra, ami felső kategóriás tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a vonal a vállalatnál a Realme GT készülékkel kezdődött és úgy tűnik, hogy megállíthatatlanul törnek előre és újabbnál újabb terméket mutathatnak be.

Néhány hete már lehetett arról olvasni az interneten, hogy a Realme egy GT 2 Master Explorer nevű okostelefonon dolgozik. A készülékről már elég sok mindent lehet tudni, emellett a napokban már azt is felfedték, hogy mikor lesz a pontos bemutatás.

A kiszivárgott plakátkép szerint július 11-én jelenik meg az okostelefon Kínában. Arról még nincs hír, hogy globálisan is számíthatunk-e rá, de biztosan ez is kiderül majd hamarosan.

Ami szinte biztos hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC Plus fog dolgozni a készülékben, így a teljesítménnyel biztosan nem lesz gond. Állítólag jön majd 6GB/8GB/12GB RAM mérettel, valamint 128GB/256GB/512GB tárhely kivitellel. A kijelzőre sem lehet majd panasz, hiszen egy 6,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED panel fog helyet kapni a készülékben.


Forrás