Megvan, mikortól lehet megvenni a Samsung új csúcsmobiljait

A Samsung február 11-én mutatja be legújabb felsőkategóriás okostelefonjait. A Galaxy S20 széria mellett érkezik a Galaxy Z Flip is, a bemutató után pedig kezdetét is veszi az előrendelési időszak. Úgy tűnik bő három hetet kell várni majd azoknak, akik előrendelik a Galaxy S trió valamelyik tagját, ezzel szemben a Flip napokon belül felkerül a boltok polcaira.


Az XDA-s Max Weinbach rengeteg infót kiszivárogtattat a Galaxy S20 sorozatról, képek, specifikációk, árak és több apró részlet is kiderült, köztük az is, hogy március első péntekjétől lehet megvenni a Samsung új csúcsmobiljait. Mivel ez a hír nem hivatalos forrásból származott, eddig csak pletykaszinten tekintettük rá, de most a Samsung hivatalos oldalára is felkerült a március 6-i dátum.

Valószínűleg véletlen volt a dolog, mert már azóta ezt le is vették azt a kis ikont, ami a március 6-i kiszállításról tájékoztatta az előrendelőket. Egyelőre csak regisztrálni lehet a Samsung weboldalán, aki ezt megteszi e-mailban kap értesítést a dél-koreai cégtől, amint lehetőség nyílik az előrendelésre és adnak egy exkluzív 35 dollár értékű kupont is.

Idén is három készüléket foglal majd magában a Galaxy S20 széria, ezek a Galaxy S20, Galaxy S20+ és Galaxy S20 Ultra lesznek. Akik az utóbbi két modellt rendelik elő, állítólag Galaxy Buds+ fülest kapnak majd mellé ajándékba. A három telefon nem csak méretben fog különbözni egymástól, hátlapi kamerák számában és funkcióiban is lesznek eltérések.

A sima S20 kijelzője 6,2 hüvelykes Infinity-O Dynamic AMOLED panel, a hátlapon pedig 12 megapixeles főkamera, 64 megapixeles telefotó és 12 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor teljesít majd szolgálatot. A Galaxy S20+-nál is ugyanezek a modulok állnak rendelkezésünkre, de társul hozzájuk egy 3D ToF kamera is, továbbá a kijelző mérete már 6,7 hüvelykes lesz.

A dél-koreaiak zászlóshajója idén a 108 megapixeles főkamerával szerelt Galaxy S20 Ultra lesz. Ez a mobil másik két társával ellentétben már olyan periszkópos teleobjektívvel rendelkezik majd, ami 10x-es optikai és 100x-os digitális zoomra lesz képes. Az Ultránál a 6,9 hüvelykes kijelző mellé állítólag 5000 milliamperórás akkumulátor jár, és előreláthatólag a töltés sebessége is jóval gyorsabb lesz, mint a másik két modellnél.

Úgy tűnik kevesebbet kell várni azoknak akik a Galaxy Z Flip-re pályáznak, a Samsung második hajlítható kijelzős mobilja állítólag már február 14-től megvásárolható lesz, persze ez az infó nem hivatalos.

Kapcsolódó cikkek:

A legapróbb részlet is kiderült a Samsung új csúcsmobiljairól
Kiszivárogtak a Galaxy S20 modellek árai
Galaxy Z Flip: promóciós képek és hardverspecifikációk érkeztek