Méretes akkumulátorral jöhet a Realme 10

A kínai vállalat legújabb okostelefonjáról néhány napja szivárgások érkeztek, amiből több minden ki is derült. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig az újdonságról.

A kínai vállalat nagyon gyorsan fejlődik az okostelefon piacon, amit leginkább a 100.000 Ft környéki és az alatti okostelefonjainak köszönhet. A cég már Magyarországon is hivatalosan megvetette a lábát, sőt itt (Budapest) nyitotta meg az első üzletet Közép-Európában.

Jelenleg a Realme 9 sorozat, ami most fut és népszerű, de a szivárgások szerint hamarosan érkezhet majd az utód sorozat, ami még nagyobb sikert hozhat el a cégnek, persze ha megfelelő árazást fog kapni.

A Realme a következő év elején bemutathatja a Realme 10-es sorozatot, ami csak úgy, mint a mostani sorozat rengeteg modellből állhat. A napokban egy új szivárgás jelent meg, amiben a sima Realme 10 modellről szól. Ebben a jelentésben azt olvashatjuk, hogy a termék akkumulátor kapacitása 4880 mAh-es lehet, amit minden bizonnyal úgy fognak megadni, hogy 5000 mAh.

Ez megegyezhet a Realme 9 modell akkumulátor kapacitásával, ami valljuk be a normális felhasználáshoz bőven elég lehet. Jelentős fejlődés leginkább hardveres fronton és a kamerák terén várható, ha a mai trendet vesszük alapul.


Forrás