Minden kiderült a Xiaomi Mi 11 Lite-ról és kép is érkezett a mobilról

Már hetek óta érkeznek a hírek a Xiaomi Mi 11 Lite-ról, de ennek ellenére még mindig voltak homályos részletek a specifikációkkal kapcsolatban. Most úgy néz ki több apró részletre is fény derült és az LTE, illetve az 5G modell közti különbségek is tisztázódtak. 

Hivatalosnak tűnő renderképet már láttunk a Xiaomi Mi 11 Lite-ról és most végre kémfotó is érkezett a készülékről. Nagy meglepetés nincs, a január közepén kiszivárogott renderen lévő telefon láthatjuk a felvételen, teljes valójában. A Mi 11 Lite lapos kijelzővel fog érkezni, meglehetősen vaskos kávákkal a képernyő körül. Külsőre nem lesz különbség a 4G-s és az 5G modell között, de a motorháztető alatt lesznek változások.

Kiderült, hogy az 5G-s verzió Snapdragon 775G rendszerchipet fog kapni, a 4G-s variáns pedig Snapdragon 720G vagy egy újabb lapkával fog jönni. A Xiaomi Mi 11 5G hátlapján csak három kamerát találunk majd, ezzel szemben a Mi 11 4G elvileg négy szenzort kap. Arra nem tért ki a forrás, hogy ezek a modulok miben különböznek majd el egymástól, az viszont biztosnak tűnik, hogy a fő kamera mind a két modell esetében 64 megapixeles lesz.

A 90 Hz-es képfrissítési frekvencia és a 33W-os vezetékes gyorstöltési teljesítmény is egyezni fog. RAM és tárhely tekintetében 6/64 és 6/128 GB-os verziókra lehet majd számítani. Megjelenési dátumot még mindig nem tudunk a Mi 11 Lite-hoz, valószínűleg a Mi 11 Pro-val és a Mi 11 Ultárval egy időben fog debütálni az eszköz.