Mutatjuk, hogy mikor jön a Vivo hajlítható kijelzős okostelefonja

vivo

A kínai vállalatok is ráálltak a hajlítható kijelzős okostelefonok fejlesztésére és most újabb cég dobhatja piacra a saját megoldását hamarosan.

crypto50

A Vivo, az egyik legnépszerűbb kínai márka a piacon, hiszen magas kategóriájú okostelefonokat gyártanak, de a fókusz piacuk elsősorban még mindig a hazai, kínai piac. A Xiaomi, a Huawei és az Oppo is piacra dobta már saját megoldását, most pedig a Vivo is bemutathatja a készülékét.

A Vivo X Fold április 11-én kerül majd bemutatásra, amit a cég hivatalosan meg is erősített, emellett egy promóciós videó is bemutatásra került, amiből fontos részletek derültek ki a termékkel kapcsolatban.

Egyrészt megtudhattuk, hogy a kialakítása nagyon hasonló lesz, mint a Samsung Galaxy Z Fold 3 és az Oppo Find N készüléknek. Ez azt jelenti, hogy kapunk egy nagy belső kijelzőt, valamint egy kisebb külső kijelző panelt.

Minden bizonnyal hasonló lehet a megoldásuk, mint amit az Oppo használt. A készülék mérete nem igazán derül ki a videóból, hiszen oldalról mutatja be a terméket, viszont így láthatjuk, hogy a kikapcsológomb és a hangerő szabályzó egymás alatt helyezkedhet el. A megjelenés csak úgy, mint a többi kínai ilyen típusú terméknél, egyelőre a hazai piacra korlátozódhat. Arról egyelőre még nincs hír, hogy milyen árazással jöhet majd a készülék.


Forrás