Mutatjuk, mikor jön a Realme készülékekre a legújabb Android 12

realme

A kínai vállalat hamarosan több készülékeire is elhozhatja a legújabb rendszert, az Android 12-őt. Mutatjuk, hogy melyik termékre, mikor érkezhet meg a frissítés.

crypto50

Igaz, hogy a Realme már több csúcskészülékére kiadta az Android 12 frissítést, több okostelefon felhasználó még mindig várakozik a legújabb rendszerre. A kínai vállalat a napokban közzétett egy ütemtervet, amin láthatjuk, hogy melyik készülék, mikor frissülhet új verzióra.

Azt viszont ki kell emelni, hogy a Realme UI 3.0 a cikkben felsorolt készülékekre csak béta verzióban fog megjelenni, tehát egyelőre még csak a próbaverziót lehet kipróbálni, ami a legtöbb esetben tartalmaz hibákat, így számítani lehet a telefon akadásaira, de akár arra is, hogy több alkalmazás is leállhat.

A rendes verzió pontos megjelenéséről egyelőre még nincs hír, emellett időkeretet sem adott meg a cég.

Áprilisban az alábbi termékek fognak hozzáférést kapni az új rendszerhez: Realme 8 5G, Realme 8S 5G, Realme Narzo 30 5G. Májusban pedig ezekre a termékekre jöhetnek a frissítések: Realme X7 5G, Realme 9i. A júniusi ütemtervek pedig így néz ki: Realme X3, Realme X3 Super Zoom, Realme Narzo 30 Pro 5G, Realme 9 5G.


Forrás