Nagy frissítést kaptak a Samsung Galaxy Watch 3 okosórák

A dél-koreai vállalat egyik legnépszerűbb okosórái néhány napja egy nagy frissítést kaptak meg, ami számos újdonságot hozott el. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni róla.

A Samsung már több, mint két éve dobta piacra a Samsung Galaxy Watch 3 okosórákat, amik az utolsó mohikánok, ugyanis az újabb okosóráin már nem a saját fejlesztésű Tizen rendszer kapott helyet, hanem a Google által fejlesztett Wear OS.

A Samsung híres a frissítéseiről és ez az okosórák terén is így van ugyanis igaz, hogy régebbi a termék, mégis újdonságokat küld rá.

watch

A forrás kiemeli, hogy az új frissítés javítja az állapotkövetést, tehát pontosabb mérési eredmények várhatók, javul az okosórák stabilitása, emellett új Watchface-ek is érkeztek.

Mindezek mellett a napi aktivitást jelző program folyamatosan küldi az okostelefonra az eredményeket, valamint, ha az egészségfigyelésnél maradunk, akkor az óra megkapja a horkolásfigyelő funkciót, amit még a Samsung Galaxy Watch 4 sorozattal vezettek be.

A forrás kiemeli, hogy a cég próbálja hasonlóan személyre szabni a termékeit, hogy ne legyen olyan nagy különbség, mondjuk például a Samsung Galaxy Watch 3 és Samsung Galaxy Watch 5 között. Előbbi okosórákat itthon már csak elvétve lehet megvásárolni, de abban biztosak vagyunk, hogy nagyon jó áron. A termék képes az EKG és vérnyomás mérésre is, ha Samsung okostelefonnal használja valaki.


Forrás