Nagyobb üzemidővel jöhet a Samsung Galaxy Watch 5 széria

A dél-koreai vállalat valamikor a nyár végén mutathatja majd be a Samsung Galaxy Watch 5 szériát, ami állítólag nagyobb akkumulátort kaphat meg. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung tavaly augusztusban dobta piacra a Samsung Galaxy Watch 4 sorozatot, ami hatalmas népszerűségnek örvend világszerte, mivel a cég lecserélte a Tizen rendszerét a Wear OS rendszerre, ami nagyobb lehetőséget ad a felhasználóknak és a fejlesztőknek.

Mindezek mellett, a nagy márkák okosórái közül, ezek mérnek vér-oxigénszintet pulzust, vérnyomást és EKG-t is, továbbá a testösszetétel is mérhető vele.

A cég állítólag a következő generációs termékeknél már a testhőmérséklet mérést is be fogja vezetni, ami a vírusos időszakokban hasznos lehet.

Forrás:gsmarena

A legújabb pletykák szerint, állítólag a Samsung Galaxy Watch 5 széria nagyobb akkumulátort kaphat meg, mint az előd modellek, amit képen is megtekinthetünk.

A 40 mm-es kiadás 29 mAh-el kaphat nagyobb akkumulátort, míg a 44mm-es kiadás 35 mAh-el nagyobb akkumulátorral lehet majd felszerelve. Valószínűleg így sem lesz 1 hetes az üzemidő, de fontos megjegyezni, hogy ilyen képességű okosóráktól, egyelőre még nem elvárható ez a specifikáció, csupán azoktól, amik nem rendelkeznek ennyi tudással.


Forrás