Nagyobbak lehetnek az idei Apple Watch okosórák

apple

Újabb hírek szivárogtak ki az idén érkező Apple okosórákról a Watch series 7-ről, amik arról szólnak, hogy az előző széria méreteinél nagyobbak lesznek.

crypto50

Az Apple a szivárgások szerint idén szeptember 17-én mutathatja be legújabb iPhone, Apple Watch, AirPods és iPad készülékeit. A mobiltelefonoknál a 13.generáció, míg az óráknál a 7. generáció kerülhet bemutatásra.

apple

Egy a készülékről készült fotó szerint 45 mm-es változatban és 41 mm-es változatban lesznek megvásárolhatóak a termékek. Ezek eddig 40mm és 44mm nagyságúak voltak. Ezt több szivárogtató is megerősítette, tehát a hír igaz lehet. Az is kiderült, hogy igaz, hogy nagyobb lesz az óra átmérője, viszont a szíjak rögzítési pontja ugyanaz marad, tehát, az eddig megjelent óraszíjjak is kompatibilisek lesznek vele.

Arról is lehetett már hallani, hogy az akkumulátor kapacitás is nagyobb lehet az elődökhöz képest, a termék vastagsága pedig csökkenhet, emellett a kávák is vékonyabbak lesznek. Ami biztos, hogy az eddigi funkciók megmaradnak, tehát adott lesz az EKG és pulzus mérés, a telefonálás és a  vízállóság is. Biztosan lesz Bluetooth és e-SIM-es változat egyaránt. Az árazásról egyelőre még nem esett hír, de a cég árpolitikájából adódóan minimum az előző generációs készülékek induló árára lehet számítani.


Forrás