Nagyon jó specifikációkkal érkezett meg a Vivo S10e készülék

vivo

A Vivo egy újabb közép kategóriás készüléket mutatott be, ami mellé remek specifikációk társulnak. Hamarosan kapható is lesz a termék, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai Vivo cég a legutóbbi eladási adatok alapján is maradt a top 5 okostelefon gyártó között, viszont tovább növelnék az eladásaik számát, mégpedig egy új készülékkel a Vivo S10e-vel. A neve alapján gondolhatunk a Samsung Galaxy S10e készülékre, viszont ezen kívül semmiben nem hasonlít rá.

Az újdonság értékesítése október 20-tól indulhat Kínában. A 8GB/128GB tárhellyel rendelkező készülék 112.000 Ft-os áron, míg a 8GB/256GB-os változat pedig 120.000 Ft-os kerülhet a boltokba fekete, fehér és kék színben.

vivo

A kijelző egy 6,44 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző HDR10+ támogatottsággal. Mellé pedig egy 32 MP-es felbontású kamera csatlakozott a jó minőségű szelfi képek elkészítéséhez. A hátlapon egy hármas kamerarendszer található meg egy LED villanó társaságában, az alábbi felosztásban. Egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 2 MP-es mélység lencse.

Hardveres fronton egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 900 5G lapkakészlet dolgozik a készülékben a fentebb említett RAM és belső tárhely mellett. Memória bővítésre nincs lehetőség. Szoftveresen a legújabb Android 11 felületet kapják a felhasználók OriginOS 1.0-val.

Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh, amit 44W-os töltési sebességgel lehet feltölteni USB Type-C porton keresztül. Vezeték nélküli töltésre nincs lehetőség. Az ujjlenyomatolvasó a kijelző alá van építve, mégpedig optikai megoldással.


Forrás