Napokon belül érkezik a Xiaomi Mi 10S

xiaomi-mi-10-ultra-cover

Annak ellenére, hogy tavaly év végén debütált a Xiaomi Mi 11, most úgy néz ki, hogy a kínai vállalat visszalépne egy kicsit és egy újabb modellel bővítené a Mi 10 sorozatot.

Nemrég még csak pletykaszinten lehetett hallani, hogy a Xiaomi a Mi 10S bemutatójára készül, de most már meg is erősítették, hogy jönni fog a készülék méghozzá napokon belül. A két megosztott plakát szerint március 10-én lesz a Xiaomi Mi 10S bemutatója, vagyis ezen a héten szerdán rántják majd le róla a leplet. A neve azonban egy picit csalóka lehet az újdonságnak, mivel a kiszivárgott hardverspecifikációk alapján nem éppen egy olcsóságról lesz szó, talán erről árulkodik az is, hogy nagyon hasonlít a Mi 10 Ultra-ra.

Az eddig információk szerint a Xiaomi Mi 10S hátlapján összesen négy kamera lesz elhelyezve, melyek közül az elsődleges szenzor 108 megapixeles lesz. A most megosztott képek alapján úgy néz ki, hogy ezen az oldalon kettős LED vaku is lesz. Kiderült még az is, hogy Snapdragon 870 lapkakészlet és 5000 mAh-s, 33 wattos gyorstöltéssel tölthető akkumulátor lesz a mobilban. Korábban egyébként járt a Kínai Hírközlés Hatóságnál is a készülék, de többet ott sem tudtunk meg róla. Az akkor készített képek alapján látszik, hogy a kijelzője bal felső sarkában van az előlapi kamera. Ahhoz képest, hogy a bemutató már a nyakunkon van nem igazán tudunk sokat az eszközről, de ez már nem sokáig lesz így.

Ez is érdekelhet:

Mutatjuk melyik az a telefon, ami egy tó mélyén fél évig is kibírja

Három modellel indult el a Redmi Note 10 sorozat

120 W-os gyorstöltéssel és 165 Hz-es kijelzővel érkezett a legújabb gamer mobil