Napokon belül jöhet az új Vivo X Fold hajlítható kijelzős okostelefon

A kínai gyártó napokon belül bemutathatja a Vivo X Fold okostelefont, ami a cég első hajlítható kijelzős terméke lesz. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Vivo egyre tör fel a piacon és terjeszkedik, nem csak Kínában, hanem a globális piacon is. A szivárgások szerint, most ők is beléphetnek a hajlítható kijelzős piacra, a Vivo X Fold készülékkel.

Erről az okostelefonról már több szivárgás is érkezett, most viszont egy Geekbench teszt miatt, biztossá vált, a hardverkészlet, amivel rendelkezni fog.

A Vivo X Fold az egymagos teszten 1223 pontot kapott, míg a többmagos teszten 3335-öt. A megjelent adatokból pedig arra lehet következtetni, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1 SoC fog benne dolgozni, ami jelenleg a legerősebb chip. Mellé még 12GB RAM társul, a belső tárhely pedig minden bizonnyal minimum 256GB lesz. Szoftveresen természetesen Android 12 fog futni a készüléken, arról egyelőre még nincs hír, hogy mennyi ideig frissülhet majd a modell.

A kijelző belső kijelzője 8 colos lehet majd, ami állítólag az LTPO 3.0 technológián alapul, az előlapi kijelzőről még nincsenek információk. A kialakítás hasonló lehet majd a Samsung Galaxy Z Fold 3-hoz, de csak úgy, mint az eddigi kínai megoldások, nem valószínű, hogy kapható lesz a globális piacon.


Forrás