Novemberben jön a hajlítható kijelzős Oppo

oppo

Már megírtuk nektek, hogy még az idén bemutathatja az Oppo a saját fejlesztésű hajlítható kijelzős készülékét. Úgy tűnik, hogy a hír igaznak bizonyult, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

Egyre több gyártó tervez új generációs, hajlítható kijelzős készüléket, látva a nagy népszerűséget. A Samsung egyeduralma még évekig eltarthat, viszont fel-felbukkanhat időközönként egy-egy vetélytárs.

A Huawei mellett már a Xiaomi is mutatott be saját készülékét, de egyik sem volt akkora siker, mint a dél-koreai cég termékei, emellett nem is állnak rá készen, hogy elegendő mennyiségben tudják gyártani a termékeket.

Még az idén a fentebb említett márkák mellett, több gyártó fog ilyen típusú terméket piacra dobni. Ilyen például a Google és az Oppo is. Utóbbi bemutatása idén novemberre várható a hírek szerint.

oppo

A neve még nem ismert a mobiltelefonnak, viszont néhány specifikáció már kiszivárgott. A kijelző mérete 8 colos lehet kinyitott állapotban, emellett 120 Hz képfrissítésre is képes lesz majd. Hardveresen egy Snapdragon 888 hajtja majd a készüléket, amiből kiindulva, biztosan nem lesz tömegtermék a chip hiány miatt. Az is kiderült, hogy nem lesz olcsó a készülék, emellett minden bizonnyal Kínában lesz csak elérhető.

Állítólag fotózás tekintetében is erős lehet a modell, mivel a Sony IMX766-os szenzorát kaphatja meg, egy 32 MP-es szelfi kamera társaságában. Az ujjlenyomat olvasó a készülék oldalán lesz elhelyezve.


Forrás