Olcsó, hajítható kijelzős okostelefon jöhet 2022-ben

fold

Nagyon sok márka tervez piacra dobni a következő évben hajlítható kijelzővel felszerelt okostelefont, amik közül több olyan terméket láthatunk majd, ami kedvező árazással jelenhet meg.

crypto50

Év elején a szivárgások alapján úgy tűnt, hogy az idei évben még több márka megmérettetheti magát a hajlítható kijelzős okostelefonok piacán. Az év elején a Xiaomi előrukkolt már a saját megoldásával és úgy tűnt, hogy jöhet a Google, az Oppo, a Vivo fejlesztése is.

Viszont nem így történt, csupán a Samsung borított nagyot a Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 készülékekkel, amik egyértelműen letarolták a piacot, sőt egyre népszerűbbek a felhasználók körében, a magas minőség és a megfelelő kommunikáció miatt.

realme

A fentebb említett márkák megoldásainak bemutatása, a legújabb hírek szerint átcsúszhat a következő évre. Mindezek mellett az Oppo és a Vivo kistestvére is, a Realme is új babérokra szeretne törni. Ezt az információt, egy Weibo posztból tudhatjuk, amit a Realme cég marketingvezetője tett közzé és egyúttal utalást is tett arra, hogy a mobiltelefon, megfizethetőbb áron fog érkezni, mint a konkurencia termékei.

Ez teljesen beleillik a vállalat filozófiájába, hiszen többnyire alálőnek a készülékeknek árban, a versenytársakhoz képest. Az  bizonyos, hogy a hajlítható kijelzős készülékek még nem mindenki számára érhetőek el a magas árazás miatt, de jól láthatjuk a folyamatos árcsökkenést, hiszen még a Samsung Galaxy Z Flip 5G 580.000 Ft-ot kóstált, addig a Samsung Galaxy Z Flip 3 már megvásárolható 399.999 Ft-ért, jóval előnyösebb specifikációkkal, mint elődje.


Forrás