Olcsó Realme okostelefon jelent meg a napokban

A kínai vállalat néhány napja egy újabb olcsó kategóriás okostelefont jelentett be, ami Realme V23i néven lesz elérhető. Mutatjuk, hogy mit kell tudni a termékről.

A Realme leginkább az olcsóbb kategóriás szegmens lefedésének köszönheti azt, hogy folyamatos növekedést tud felmutatni. A napokban egy újabb ilyen típusú terméket dobott piacra a cég, ami Realme V23i néven lesz elérhető a boltokban. Az okostelefon a kínai piacon jelent meg durván 77.000 Ft-os áron, globális megjelenésről pedig egyelőre még nem esett szó.

A készülékben egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 700-as lapka foglal helyet 4 GB RAM és 128 GB belső tárhely mellett. Szoftveresen alapból Android 12 alapokon futó ColorOS 12 fut a készüléken, ami valószínűleg tovább fog frissülni Android 13-as rendszerre.

A kijelző egy 6,56 colos HD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amin egy 8 MP-es szelfi kamera kapott helyet, a hátlapon pedig egy 13 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélységlencse szerepel. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 10W-al lehet majd tölteni. Amit még érdemes lehet kiemelni, hogy az NFC valamiért kimaradt a készülékből, ezért, ha valaki mobilos fizetést használna, akkor más termék után kell néznie.


Forrás