Olcsó Realme okostelefon mutatkozott be

A kínai vállalat egy újabb okostelefont dobott piacra a napokban, ami jó választás lehet azoknak, akik a belépő kategóriában keresnek készüléket. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Realme folyamatos eladás növekedést produkál az okostelefon piacon, ami nagyrészt annak köszönhető, hogy az olcsóbb kategóriás készülékekkel indulnak harcba a konkurencia ellen, emellett erre az is rátesz egy lapáttal, hogy nagyjából 3000 Ft-onként találunk Realme okostelefont a 100.000 Ft-os árkategória alatt. Persze vannak a cégnek prémium kategóriás készülékei is, de azoknak az eladási száma elenyészőnek mondható.

A napokban egy újabb okostelefont mutattak be a belépő-közép kategóriába. A készülék először Indiában lesz megvásárolható durván 40.000 Ft-os áron. Az értékesítés június 27-én indul a Realme hivatalos weboldalán.

A készüléke Realme C30 néven mutatkozott be és hozza az árhoz képest elvárt specifikációkat. Amit érdemes kiemelni, az az akkumulátor kapacitása, hiszen 5000 mAh-es telepet kapott, viszont Micro USB aljzattal rendelkezik, így 10W a maximális töltési sebesség, így meg kell küzdeni a hosszú üzemidőért.

Hardveresen egy Unisoc T612 lapkát kapott meg, ami mellé 2GB vagy 3 GB RAM társul, valamint 32 GB  a belső tárhely is. A kijelző felbontása HD+ a típusa pedig LCD. A hátlapon összesen egy lencsét találunk, aminek a felbontása 8 MP.


Forrás