Olcsó Vivo okostelefon mutatkozott be a napokban

A Vivo  egy újabb olcsó kategóriás okostelefont mutatott be, amit már hamarosan meg is lehet vásárolni. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Vivo szép csendben a Fülöp-Szigeteken elindította a Vivo Y15A készüléket, aminek specifikációi szinte teljesen megegyeznek a már nyáron bemutatott Vivo Y15s készülékkel, amit meg lehet vásárolni Szingapúrban és Indonéziában is.

A termék egy 6,51 colos HD+ felbontású IPS LCD kijelzőt kapott meg, ami 20:9-es képaránnyal rendelkezik. Az előlapon vízcsepp kivágásban kapott helyet a 8 MP-es szelfi kamera, ami gondoskodik a jó minőségű, szelfi képek elkészítésében. A hátlapon egy 13 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő helyezkedik el, a LED villanó társaságában.

vivo

Hardveresen egy nyolcmagos MediaTek Helio P35 dolgozik a készülékben, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában. Utóbbi tovább bővíthető MicroSD kártya segítségével. Szoftveresen a legújabb Android 11 áll a vásárlók rendelkezésére, FunTouch OS 11.1-el.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 10W-os töltő adapterrel lehet feltölteni, Micro USB porton keresztül. Az ujjlenyomatolvasó a készülék oldalán helyezkedik el, emellett 3,5 mm-es Jack csatlakozó is helyet kapott.

A Vivo Y15A okostelefon zöld és kék színben vásárolható meg, mai árfolyamon számítva, durván 48.000 Ft-os áron a Fülöp-Szigeteken. Arról egyelőre nincs információ, hogy az európai piacokon is megjelenhet-e a készülék.


Forrás