Olcsón jöhet, a Realme C31 okostelefon

realme

A kínai vállalat egy újabb olcsó kategóriás okostelefont dobhat majd piacra a napokban, Realme C31 néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Realme az utóbbi időszakban hatalmas növekedést tudott felmutatni az okostelefon piacon, ami annak is köszönhető, hogy remek áron dobják piacra a készülékeiket. Néhány hetet mutatták be a Realme C35 okostelefont, most pedig jöhet a Realme C31, ami még olcsóbban kerülhet bemutatásra.

Az újdonságról már render képek is kiszivárogtak, amin jól látható, hogy a termék Micro USB csatlakozóval fog megjelenni, emellett a 3,5 mm-es Jack csatlakozó is adott lesz, ami folyamatosan tűnik el az okostelefonokról. Továbbá azt is megtudhatjuk, hogy három hátlapi lencsét fogunk kapni, a szelfi kamera pedig vízcsepp kivágásban kap helyet az előlapon.

A kijelző a szivárgások szerint egy 6,51 colos HD+ felbontású IPS LCD panel lesz, 60 Hz-es kijelző képfrissítéssel. Hardveresen egy Unisoc T612 fog a készülékben dolgozni, 3GB vagy 4 GB RAM és 32 GB vagy 64 GB belső tárhely mellett. Utóbbiak tovább lesznek bővíthetők majd, MicroSD kártya segítségével.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 10W-os töltővel lehet majd feltölteni. Kamerák tekintetében sem kell sokat várni, az előlapon egy 5 MP-es kamera, míg a hátlapon egy 13 MP-es fő, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse kapott helyet. Pontos árazásról egyelőre még nincs hír, de az 50.000 forintos árkategóriában számíthatunk majd rá.


Forrás