Olcsón jön és mindent vihet a Realme GT

realme

A kínai márkák rendszeresen adnak ki olyan mobiltelefonokat, amik remek áron érkeznek és csúcsteljesítményt ígérnek. Ez a mobil is ilyen lehet.

INLOCK

A Realme egyre nagyobb részt csíp ki a piaci részesedésekből világszerte. Most Európába is megérkezhet egy olyan modell, ami sok ember számára remek választás lehet. Ez a készülék a Realme GT.

Maga a cég erősítette meg, hogy forgalmazni kezdik az öreg kontinensen. A kínai verzióhoz képest valamivel drágábban, de még így is hihetetlenül olcsón kínál a vállalat erős hardveres készüléket. A készülékben egy Snapdragon 888 kap helyet. Kétféle kivitelben választható a telefon, 8 GB RAM és 128 GB tárhellyel vagy 12 GB / 256 GB tárhellyel.

realme

Kamerák tekintetében 64 MP-es főkamerát kapunk a hátlapon, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és 2 MP-es makró lencse társaságában. Az előlapon pedig egy 16 MP-es szelfi kamera kapott helyett. Nyilván itt nem a kamerákra fektette a hangsúlyt a gyártó.

Árazást tekintve a kisebb 8GB/128GB-os verzió 400 euró környékén, a 12GB/256GB 450 eurós áron lehet kapható.

Hivatalos megjelenésről egyelőre nincs hír, se hivatalos árakról. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ha kapható lesz, minden bizonnyal ez lesz az év zászlóshajó gyilkosa.

Forrás