Phantom Blue színben is elérhető lesz a Honor 20

A Honor 20 Pro-tól kölcsönözte legújabb színét a Honor 20, amit már Kínában Phantom Blue változatban is meg lehet vásárolni.


Itthon még nem tudjuk megvásárolni a Honor 20-at, de ha minden igaz augusztusban ez már másképp lesz. A Honor 20 széria népszerűsége még mindig töretlen, főképp Kínában fogy a vártnál is jobban a Honor 20/20 Pro. Eddig Midnight Black, Sapphire Blue és Icelandic White színben lehetett beszerezni a Honor 20-at. A mai naptól viszont bővült a választható színek felhozatala. Ezt a Honor CEO-ja weibo oldalán erősítette meg, a Pro variáns Phantom Blue színét megkapja a Honor 20 is.

phantom-blue-honor-20

A Honor 20 május végén debütált, benne a Huawei féle Kirin 980 lapkát találjuk. Dizájnban nagyon hasonlít a Honor 20 Pro-ra és méretileg is majdnem ugyanaz. A hátlapon lévő kameráknál láthatjuk a két telefon közötti különbséget. A Honor 20 egy picit kevesebb, szám szerint 6 GB RAM-al rendelkezik, ellenben a Pro 8 GB rendszermemóriát kapott.  Mellé fixen 128 GB tárhely jár és 3750 mAh-s akkumulátor. Itt viszont van egy kis csavar a történetben, mivel a (Fantom kék) Honor 20-at 8/128 GB-os és 8/256 GB-os változatban lehet megvásárolni. Kínában már előrendelhető az újdonság, globális megjelenéséről azonban még nem érkezett semmi hír.