Promóciós képen a Xiaomi Mi 10 Ultra

Két nap van hátra a Xiaomi új csúcsmobiljának bemutatójáig, ami úgy néz ki teljesen más néven kerülhet forgalomba a globális piacon és Kínában, valamint a dizájn sem teljesen az lesz, amit a napokban láthattunk.  

Jövő héten ünnepi tizedik születésnapját a Xiaomi és ha minden igaz nem csak új Mi 10 variánst kaptunk, hanem egy Redmi K30 különleges kiadással is készül ez alkalomból a kínai gyártó. Utóbbi a Redmi K30 Extreme Commemorative Edition nevet kaphatja az eddig Mi 10 Pro+ néven ismert készülék pedig Mi 10 Series Super Cup néven jöhet Kínába. A globális piacon szerencsére már egy jóval egyszerűbben megjegyezhető névre számíthatunk, Lei Jun társalapító elárulta, hogy a világ többi országában csak simán Mi 10 Ultrának fogják hívni a tízéves jubileumi modellt.

Egy kép is érkezett, ami ellentmond a csütörtökön kiszivárgott tokos felvételnek. Ezen már jóval kisebb a Mi 10 Ultra hátlapján lévő kamerasziget, de az is egyértelműen leszűrhető, hogy nem “csak” 100x-os nagyításra lesz képes az eszköz. A korábbiakkal ellentétben a Xiaomi most nem igazán szivárogtat a specifikációkról. Pletykaszinten annyi azért kiderült, hogy motorháztető alá Snapdragon 865+ kerül és valamilyen extra gyorst töltéstechnológiával táplálhatjuk majd a mobil 4500 milliamperórás akkumulátorát.