Razer Phone Cooler Chroma – megoldva a túlmelegedés?

razer-cover

Egy drága hűtőventillátorral tartán hidegen a mobilokat a Razer, mutatjuk, hogy mit is tud a Razer Phone Cooler Chroma, amit telefonunk hátlapjára tudunk csatlakoztatni.

crypto50

Tegnap délután a Razer a Twitteren jelentette be, hogy a cég új aktív hűtőt készített okostelefonokhoz. A “Razer Phone Cooler Chroma” egy MagSafe-kompatibilis, USB-C-ről táplált hűtőventilátor. Ennyivel persze nincs lezárva a dolog, mivel megkapja a Razer Chroma RGB világítást az eszköz. Egy alkalmazás segítségével Bluetooth-on keresztül tudunk csatlakozni a Coolerhez, és így 12 darab LED-et tudunk vezérelni a mobilunkkal.

razer-2

“Győzd le a hőséget az új Razer Phone Cooler Chroma hűtővel. A Razer Chroma RGB fejlett hűtési technológiájának köszönhetően mostantól mindig stílusosan hűvös maradsz a csata hevében. Elérhető iPhone és Android okostelefonokra.” – a bejelentés során ez volt olvasható a Razer Twitter oldalán

razer-1

A Phone Cooler Chroma célja, hogy játék közben is hűvösen tartsa a telefonunkat, hétlapátos ventilátora pedig akár 6400 fordulat/perc sebességgel is képes forogni, ráadásul úgy, hogy eközben csendes, 30 dB-es zajt generál. Mindkét változatot USB-C tápegységre kell csatlakoztatni a működéséhez, tehát az iPhone felhasználóknak ezt még külön meg kell majd oldaniuk. Annak ellenére, hogy a Razer gondolt az almás mobilok tulajdonosaira, mivel létezik egy MagSafe változat, amelyet mágnesek tartanak a helyén. Valamint van egy csíptethető variáns is amelyet Androidos telefonokhoz, és olyan iPhone modellekhet szánnak, amelyek nem támogatják a MagSafe-et. A Razer Phone Cooler Chroma 60 dollárba kerül, és már kapható a Razer weboldalán. A Coolerhez egy 1,5 méteres USB-C-C kábel jár. Ára jelenlegi árfolyamon számolva 19.500 forint, tehát nem igazán mondható olcsónak, de ezt már a Razer-től megszokhattuk.