Rég várt lehetőség érkezhet az Instagram felhasználók számára

insta

Az Instagram az egyik legnépszerűbb képmegosztó alkalmazás a világon. Több millió felhasználó posztol nap mint nap. Most egy újabb könnyítés jöhet számukra.

Egy új szivárgás szerint az Instagram azon dolgozik, hogy a felhasználók a jövőben asztali számítógépről és laptopokról is tudjanak bejegyzést létrehozni. A bejegyzés készítés az Instagram egyik legfontosabb és legelterjedtebb funkciója. Jelenleg ezt az alkalmazásból vagy különböző megoldásokon keresztül tudjuk véghez vinni.

Egy Twitter bejegyzésben Alessandro Paluzzi közzé tette, hogy hogyan tesztelik ezt az új lehetőséget és azt, hogy hogyan nézhet ki ennek a folyamata. Az első képen látható, hogy miként lehet kiválasztani a képet számítógépről. Ezt követően a felhasználó kiválaszthatja, hogy milyen képméret arányban szeretné megosztani a képet. Az alkalmazáshoz hasonlóan választhatunk a különböző, egyedi effektek közül, amivel színesebbé és változatosabbá tehetjük a képeinket. A végén pedig meg lehet adni a kép nevét, helyszínét. A folyamat szinte ugyan az, mint az alkalmazásban, csak asztali számítógépen vagy laptopon történik. A felület dizájnja persze még nagyon sokat változhat, ez nem a végleges.

Nagyon sok felhasználó, aki számítógépről dolgozik nagy könnyedség lehet a munkavégzésben ez a lehetőség. Pontos dátumról és megjelenésről még nem volt szó.

Forrás

MEGOSZTÁS
GSMring