Régi-új funkciót kapott meg a Samsung Galaxy Watch 4 sorozat

watch 4

A Samsung durván egy hónapja mutatta be legújabb okosóra sorozatát, ami az eladási statisztikák szerint nagy népszerűségnek örvend. Mutatjuk, hogy most milyen újítást kaptak meg.

crypto50

A dél-koreai cég a hajlítható kijelzős okostelefonok mellett kiadta a legújabb Samsung okosórás sorozatot, ami úttörőnek mondható a cég történetében. Lecserélték a saját fejlesztésű Tizen rendszerüket a Google Wear OS rendszerére.

Emiatt számos új alkalmazás érhető el az okos eszközökre, köztük a Google Térkép, a Facebook és a Messenger is egyaránt. Természetesen az előd modelleknél is hasznos funkciókkal voltak felszerelve az órák, például a PPT vezérlővel.

Ezt az alkalmazást 2017-ben adta ki a Samsung, amivel egy teljesen új réteg számára tette vonzóvá termékeit.Ennek köszönhetően lehetőség adódott az órákról vezérelni mondjuk egy PowerPoint bemutatót. Most ennek az új verzióját tették fel a Play Áruházba, így a Watch 4-es sorozat számára is elérhetővé vált.

ppt

Itt olyan beállításokat lehet megadni, hogy jelezzen az óra, ha letelt a bemutatásra szánt idő, vagy a hátralévő időt is kijelzi nekünk. Fontos, hogy Windows rendszert futtató számítógéppel kell ilyenkor csatlakoztatni az eszközt Bluetooth-on keresztül.


Forrás