Render képeken a Samsung Galaxy Tab A8 2021

a8

A Samsung hamarosan újabb tabletet mutathat be, amivel a középkategóriában próbálna szerencsét. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A tavaly évben nagyot nőtt tablet fronton a Samsung a jó ár-érték arányának és csúcskategóriás képességeinek köszönhetően. A folyamatosan bővülő palettában jelenleg a vásárlók 60.000 Ft-os ártól akár 400.000 Ft-ig válogathatnak a készülékek közül.

Manapság a legnépszerűbbek a 10 col környéki tabletek, de a cég két olyan termékkel is rendelkezik, amik az extra nagy kategóriába sorolhatók. Ilyen a Samsung Galaxy Tab S7+ és a Samsung Galaxy Tab S7 FE. Persze nem elhanyagolható a 8 colos piaci rész sem, hiszen itt választhatjuk a Samsung Galaxy Tab A7 Lite készüléket.

a8

Egy új szivárgás szerint idén érkezhet a Samsung Galaxy Tab A8 2021, amit egyelőre nem lehet tudni, hogy minek a folytatásának szánnak. A nevéből adódóan lehet a Tab A7 vagy a Tab A 8.0 folytatása is. Előbbi 10 colos utóbbi 8 colos nagyságú.

A render képek alapján a dizájn a Tab S7 szériához fog hasonlítani, az anyaghasználat pedig maradhat fém. Arról egyelőre még nincs hír, hogy mikor érkezhet meg az újdonság, de a nevéből adódóan hamarosan találkozhatunk vele a boltok polcain.


Forrás