Render képeken a Samsung Galaxy Tab S8

tab s7

A Samsung a sajtó értesülések szerint, hamarosan új táblagépeket dobhat piacra, aminek az egyik tagjáról érkeztek most render képek. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A dél-koreai cég tavaly mutatta be a Samsung Galaxy Tab S7 szériát, ami jelenleg is nagy népszerűségnek örvend világszerte. Ezt a sorozatot frissítette fel idén nyáron a cég a Samsung Galaxy Tab S7 FE készülékkel. Utóbbi nagy kijelzővel, erős hardverrel és S-Pen támogatással jött, ami mindazok számára vonzó lehet, akik nem szeretnének laptopot venni, mégis szükségük van a nagy megjelenítő felületre.

Rendszerint idén kellett volna jönnie a Samsung Galaxy Tab S8 szériának, viszont ez most csúszik, minden bizonnyal a nagy chip hiány miatt. Szivárgások ugyan már érkeztek a termékekről, viszont azt még mindig nem lehet tudni, hogy mikor kerülnek majd bemutatásra a termékek. A pletykák szerint abban biztosak lehetünk, hogy három tag fog érkezni a sorozatban. Jön egy sima, egy Plus és egy Ultra modell is, csak úgy, mint a mobiltelefonoknál az S szériában.

tab s8

Most a sima modellről szivárogtak ki render fotók, amin nagy hasonlóságot lehet felfedezni az előddel. A kijelző mérete 11 colos lesz FHD+ felbontással és 120 Hz képfrissítéssel. A megjelenítő típusa pedig LCD. A hátlapon egy 13+5MP-es kamera párosítást kaphatunk majd. Az S-Pen támogatott is adott lesz ahogy azt megszokhattuk.

Hardveresen vagy egy Snapdragon 888 dolgozhat a készülékben, vagy ennek az utódja, amit decemberben tervez majd bemutatni a Qualcomm. Emellett talán eltűnik majd a 6GB RAM-os változat és mindenhol 8GB-ra cserélik ezt.


Forrás