Render képeken a Samsung Galaxy Watch 5 széria

A dél-koreai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Samsung Galaxy Watch 5 szériát, amit most hivatalosnak tűnő render képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk a részleteket.

A Samsung a hivatalos bejelentés szerint 2022, augusztus 10-én fogja tartani a következő nagy eseményt, aminek keretein belül bemutathatja a legújabb Samsung Galaxy Z szériát, az új Samsung Galaxy Buds Pro fülhallgatót és a Samsung Galaxy Watch 5 sorozatot.

Utóbbiról már rengeteg szivárgás érkezett és ami szinte biztos, az az, hogy érkezik egy Samsung Galaxy Watch 5 elnevezésre hallgató kiadás, ami 40 mm-es és 44 mm-es méretben lesz kapható és lesz egy Samsung Galaxy Watch 5 pro modell is, ami 45 mm-es méretben jöhet.

Forrás:gizmochina

Mindegyik termék újabb processzorral lesz felszerelve, így javulhat az üzemidő, ami biztosíthat az is, hogy állítólag az akkumulátor kapacitás mérete is növekedni fog. A készülék dizájn vonala nagyon hasonlíthat az előd modellnél használt kialakításra, amit most a kiszivárgott render képen is megtekinthetünk.

A képeken láthatjuk a Samsung Galaxy Watch 5 Pro készüléket kétféle színben a bal oldalon, a másik oldalt pedig a sima modell helyezkedik el. A színösszeállítás hasonló, mint a Samsung Galaxy Watch 4 szériánál, anyaghasználat tekintetében pedig a Pro modell zafír üveget kaphat meg. Pontos árazásról egyelőre még nem tudunk, de amint megtudtuk ezeket, megírjuk majd nektek.


Forrás