Render képeken az Oppo Find N2 Flip

oppo

A kínai vállalat még ebben a hónapban hivatalosan is piacra dobhatja az új generációs hajlítható kijelzős okostelefonját, Oppo Find N2 Flip néven. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni róla.

Az Oppo már rendelkezik hajlítható kijelzős okostelefonnal, de az idén még két ilyen típusú termékkel is készülnek, az egyik ezek közül az Oppo Find N2 Flip készülék, ami dizájnban nagyon hasonlíthat a Samsung Galaxy Z Flip modellekhez, hiszen ez egy kagyló telefon lesz.

Pontos bemutatási dátumot egyelőre még nem tudunk, de állítólag az Oppo Inno Day 2022 keretein belül fogják leleplezni a terméket Kínában.

Az okostelefon a napokban már render képeken is kiszivárgott, amin jól látható, hogy a fedőlapon két kameralencse fog szerepelni, egy viszonylag nagy kijelzővel, ami szinte a fél előlapot be is fedi, ennek a mérete állítólag 3,26 colos lesz.

A belső panel mérete 6,8 colos, a szelfi kamera pedig 32 MP felbontású lesz, de persze valószínűleg itt is használhatóak lesznek majd a hátsó kamerák is a szelfi készítéshez.

Hardveresen itt állítólag egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 9000+ fok dolgozni benne, alapból pedig Android 13-as rendszer futhat rajta. Az akkumulátor kapacitása 4300 mAh-es lesz, amit vezetékesen maximum 44W-al lehet majd feltölteni.


Forrás