Samsung Galaxy A41 hazai ár és megjelenés

Magyarországra érkezik a Samsung Galaxy A sorozatának
következő tagja, a Galaxy A41 okostelefon. Olyan iparági szinten is meghatározó funkciókkal, mint a lenyűgöző Infinity-U kijelző, a három hátlapi kamera és a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor, az A41 izgalmas audiovizuális élményt nyújt. A készülék május 22-től a hazai üzletekben is megvásárolható lesz.


A Galaxy A41 a lehető legtöbbet hozza ki a kompakt kialakításból a 6,1 colos Super AMOLED Infinity-U kijelzővel, amellyel a felhasználók egészen magával ragadó tartalmakat tarthatnak a kezükben. A hosszú üzemidőt biztosító, 3500 mAh kapacitású
akkumulátorral az A41 egész nap bírja, a 15 W gyorstöltéssel pedig a felhasználóknak kevesebb időt kell a töltésre fordítaniuk.
A Galaxy A41 hatékony kamerarendszerrel érkezik, a sokoldalú három hátlapi kamera 48 megapixeles főkamerájával, 5 megapixeles Mélységérzékelőjével és 8 megapixeles Ultraszéles látószögű kamerájával részletes közeli felvételek és látványos tájképek egyaránt készíthetők. A 25 megapixeles előlapi kamera Élőfókusz módja lenyűgöző szelfiket és kiváló minőségű videóhívásokat tesz lehetővé.„A Galaxy A sorozat tagjai alapvető fontosságú innovációkat és kiemelkedő élményeket kínálnak kompromisszumok nélkül, széles árkategóriában. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Galaxy A41 készülékekkel folytathatjuk a megkezdett utat. Az a célunk, hogy a legújabb innovációk még több, elérhető árú okostelefonban megtalálhatók legyenek a portfóliónkban.” – mondta YeonJeong Kim, a Samsung alelnöke és a Mobilkommunikációs üzletág innovatívtermék-tervezésért felelős csoportjának vezetője.A Galaxy A41 kialakítása kivételes, a lekerekített sarkok és a fényes kivitel kényelmes használatot tesznek lehetővé, az izgalmas színvariánsoknak és a készülék hátulján fény hatására változó, prizmaszerű mintázatnak köszönhetően az új készülékek valóban egyedi megjelenést biztosítanak. Az A41 Fekete Fénytörés, Fehér Fénytörés és Kék Fénytörés színekben lesz elérhető. A Galaxy A41 Magyarországon 2020. május 22-től lesz megvásárolható 104.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a gsmringhu@gmail.com e-mail címen.