Sikeres évet jósolnak a Huawei-nek

huawei-cover

Annak ellenére, hogy a Huawei az Egyesült Államok feketelistájára került, egy neves elemző szerint ez nem akadálya annak, hogy még így is túlszárnyalja tavalyi eladásait.


Mint tudjuk a Huawei még az USA szankciói ellenére is egész jól zárta az első félévet. Egyesek szerint az év második felében lehet majd észrevenni az embargó hatásait a vállalat eladásain. Gou Minghao aki az Apple-höz köthető jóslataival vált híressé azonban egy fényes jövőt jósol a kínai gyártónak. Gou szerint még július vége előtt visszaszerzi a Huawei az Android licencet, ami elengedhetetlen ahhoz ha valóban meg szeretnék tartani ezt a platformot. A Hongmeng vagy ARK OS néven említett operációs rendszer csak Kínában lenne életképes, mivel ott nem használja senki a Google szolgáltatásait. Nyugaton pedig még az Apple felhasználók is előszeretettel kezelik a Térképet, Drive-ot, vagy a Gmail-t.

huawei-hq

Tavaly a Huawei-nek 200 millió készüléket sikerült értékesítenie, idén pedig 250-260 millióval számoltak. Gou szerint még ennél is több telefon találhat gazdára az idei évben. Jóslatát a kínai felhasználókra alapozza, tudni illik ez a régió az egyik legnagyobb piac a földön és a kínaiak teljes mértékben meg vannak elégedve a Huawei eszközökkel. Pár hónapunk azért van még az év végéig, és valószínűleg csak 2020 elején teszi majd közzé eladási mutatóit a Huawei. Meglátjuk ezúttal bejönnek-e Gou Minghao jóslatai.

FORRÁSmydrivers
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.

1 hozzászólás

Comments are closed.