Snapdragon 778G-vel jöhet a Realme Q3s

realme

A legújabb tesztek alapján a Realme újabb okostelefont dobhat piacra a közeljövőben. Mutatjuk a részleteket, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Realme az utóbbi időszakban rengeteg jó minőségű és erős hardver képességekkel rendelkező okostelefont dobott a piacra. Sok közülük a legerősebb Snapdragon 888 lapkakészletet kapta meg. A Gekkbench teszten járt újdonság pedig, most az egyik legnépszerűbb felső-közép kategóriás processzorral jöhet, a Snapdragon 778G-el.

A Realme Q3s valamikor október végén jelenhet meg az eddigi szivárgások alapján. A Realme GT Neo 2T készüléket a tervek szerint október 19-én mutatják be, lehetséges, hogy ezzel együtt érkezhet a Q sorozat legújabb tagja.

A teszt alapján kiderült, hogy az egymagos teszten 791 pontot, míg a többmagos teszten 2783 pontot kapott a készülék. A teszten futó készülék 8 GB RAM-mal volt felszerelve, viszont a pletykák szerint ezen kívül érkezhet 6GB és 12 GB RAM-os kivitelben is egyaránt, emellett a belső tárhely háromféle lehet: 128GB/256GB/512GB.

A kijelző mérete 6,59 col, ami 144 Hz képfrissítéssel rendelkezik, ami az egyik legerősebbnek mondható IPS LCD kijelzőknél. A mobiltelefonon Android 11 fog futni a Realme legújabb kezelő felületével. A hivatalos árazásról és pontos megjelenésről egyelőre nincs hír, sem arról, hogy melyik piacokat célozná meg a gyártó ezzel a termékkel.


Forrás