Soha nem találod ki mit rejtene mobiljaiba a Vivo

A Vivo mindig élen jár az innovatív technológiák és megoldások terén. A mobilpiacon is több olyan újdonsággal jelentkeztek az elmúlt éveben, amit később a nagy gyártók szépen lekoppintottak róluk. Most egy apró drónt tennének az egyik mobiljukba.

INLOCK

Érdekes koncepció került elő egy titokzatos Vivo telefonról. Az eszközbe egy apró drón is kerülne kimondottan azért, hogy a felhasználók minél szebb, látványosabb fotókat és videókat tudjunk készíteni. A dolog egyelőre elég futurisztikusan hangzik, de akár az is elképzelhető, hogy néhány év múlva már alapfelszeltség lesz a drón egy csúcskészülék mellé. A közzétett kép szerint az apró kis repülő masina a mobil házában lenne elrejtve, saját akkumulátorral, kamerákkal és infra érzékelőkkel rendelkezne. A Vivo annyira komolyan gondolja ezt az egészet, hogy saját szabadalmukat már be is jegyezték a Szellemi Tulajdon Világszervezeténél. Ez persze nem jeleni azt, hogy valaha lesz is belőle valami.

drón

Az ötlet nem rossz, de a megvalósításnál számos problémába ütközhet majd a kínai cég. Elég csak arra gondolni, hogy a mobilok házában egyébként is elég szűkös a hely. Elképzelhető viszont az is, hogy kereskedelmi forgalomba ugyan soha nem kerül majd az eszköz, de egy koncepciót összedobnak, mi ilyet is tudunk alapon.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

Van már egy mini drón a piacon pont abból a célból, hogy megkönnyítse a fotók készítését. Az Air Pix ugyan nem a mobil házában rejtőzik, de kísértetiesen hasonlít a Vivo által levédett, LetsGoDigital által megosztott képre.