Sokaknak bejön majd a Telekom új díjcsomagja

telekom

Nincs egyszerű dolgunk ha díjcsomagot szeretnénk választani mobilunk mellé. A Telekom most közel 1 millió jelenlegi és leendő ügyfél válasza alapján állított össze egy csomagot, kimondottan a 20-29 év közötti korosztály számára.

INLOCK

A Kraftnak nevezett csomagot a fiatalok igényei szerint állították össze. Még korábban lehetett szavazni, hogy ki, milyen paramétereket látna/használna szívesen egy új díjcsomagnál, ezek alapján állították össze az ajánlatot. A Telekom közleményében ki is hangsúlyozta, hogy azok rakták össze a csomagot, akik használni fogják. Ettől függetlenül természetesen bárki előfizethet a Kraftra, még azok is akik nem férnek bele a fenti korosztályba. Az alapcsomag 15 GB mobilnetet tartalmaz, az olyan népszerű applikációk mint az Instagram, a WhatsApp, a Wate, az Apple Music, a Spotify, a Deezer, a Tidal, a Facebook és a Messenger nem fogyasztják az adatkeretet. Telefonálni percenként 37 forintért lehet és ennyibe kerül az SMS-ek darabja is. Ha valaki a Mobil XS díjcsomagot használja valószínűleg ismerősek neki a paraméterek, lényegében ezt nevezték át.

Ha viszont úgy adódik, hogy bővíteni kell a csomagot elég jó ajánlatok közül választhatunk. Az egyszeri +5 GB mobilnet például csak 1090 Ft, akinek ez nem elég 1990-ért már +20 GB-ot kap. Lehet kérni akár +85 GB-ot is, aminek az ára 2490 forint. Aki pedig többet szeretne beszélni, 590 forintért +30 percnyi beszélgetést kap. Egyetlen feltétel, hogy ezeket a bővítőcsomagokat 30 napon belül el kell használni, ha ez nem sikerül a bővített adat vagy perc elveszik.

Egy kis ingyen Bitcoin jöhet?

A Kraft díjcsomagra a Telekom mobilalkalmazásban és a szokásos ügyfélkapcsolati csatornákon lehet előfizetni.

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.