Szeptember 26-án jön a következő OnePlus mobil

oneplus-7-pro-cover

Szeptember 26-án Indiában és az Egyesült Államokban mutatja be legújabb mobiltelefonjait a OnePlus, majd ezt egy európai premier követi októberben.

REVO2

A OnePlus 7 és OnePlus 7 Pro-ról májusban rántotta le a leplet a OnePlus, azóta több színben is elérhetővé tette a modelleket a cég, és most úgy néz ki hamarosan itt a folytatás. Mint tudjuk, a OnePlus egy évben kétszer szokott telefont bemutatni, elsőként az alapmodellt, majd az év vége felé érkezik T utótaggal és pár apróbb módosítással egy másik modell. Ez az év viszont egy picit eltér az eddig megszokottaktól, mivel most májusban két készüléket kaptunk.

A OnePlus megerősítette, hogy valamire készül szeptember 26-án, ekkor állítólag Indiában és az Egyesült Államokban mutatnak majd be a nagyközönségnek valamit, majd október 10-én lesz egy európai premier is amit Londonban tartanak. Az eddigi pletykák szerint a OnePlus 7T a OnePlus 7 Pro-hoz hasonlóan 90 Hz-es képfrissítésű megjelenítőt fog kapni, de a 7T megjelenítőjének felbontása marad továbbra is Full HD+. Ezen kívül még a OnePlus TV bemutatójára számíthatunk. A mobilokra visszatérve, két videót is megosztott a OnePlus, az egyikben csak OnePlus 7T modellt említenek, a másikban pedig OnePlus 7T szériát. Kíváncsian várjuk végül mennyi mobillal áll elő a OnePlus, az sincs kizárva, hogy csak OnePlus 7T jön.

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.