Szerezz magadnak 3000 Ft költőpénzt és ingyen bankkártyát a Revoluttól

revolut-cover

Most mindenképp érdemes regisztrálni Revolut-ra, mivel a cég újra elérhetővé tette kedvező akcióját, amiben regisztrációt követően az első vásárlás után 3000 forint üti a markunkat.


Körülbelül egy percig tart megigényelni a Revolut applikáción keresztül a standard Revolut kártyát, amit ezt követően akár hozzá adhatunk Apple Pay-hez és az első vásárlás után már kapjuk is a 3000 Ft jóváírást. Azt mindenképpen érdemes tudni, hogy a kártya igénylése ingyenes. Egy dombornyomott MasterCard kártyáról van szó, amit világszerte mindenhol használhatunk.

A Revolut applikációján belül rengeteg beállításra van lehetőségünk. Ezt az App Store-ból és a Play Áruházból is egyaránt letölthetjük. Rengeteg biztonsági funkció áll rendelkezésünkre, letilthatjuk például az érintéses fizetést, vagy az ATM-ből való készpénzfelvételt. Mindenféle extra költség nélkül szabadon letilthatjuk a kártyánkat az applikáción belül, vagy ezt követően vissza aktiválhatjuk. A kártyához havi limitet állíthatunk be, vagy létrehozhatunk egy zsebet, ahová minden hónapban félretesz egy általunk beállított összeget az app. Utazás során pillanatok alatt tudunk utasbiztosítást kötni, vagy készülékbiztosítást a telefonunkra.

Amit érdemes tudnod:

  • Nincs éves kártyadíj, és a virtuális kártya is teljesen ingyenes
  • Az első kártyád kiszállítása Magyarországra ingyenes, ha meghívóval regisztrálsz
  • A kártya feltöltése átutalással, betéti kártyával és hitelkártyával ingyenes
  • Pénzküldési díj nincs
  • A készpénzfelvétel díja 75.000 forintig ingyenes
  • A pénzváltás díja 6000 euróig minden hónapban egy alkalommal ingyenes

A pénzküldés is nagyon egyszerű és ráadásul ingyenes is. Másodpercek alatt tudunk utalni, vagy egy éttermi számlát szétosztani egymás között. Természetesen itt is több csomag rendelkezésünkre áll. A standard ingyen kártyát biztosít részünkre, amivel 75 ezer forintig tudunk ingyenesen készpénzt felvenni. Ez felett már fizetnünk kell a készpénz felvételért, de a kártyás vásárlásoknál nincs ilyen limit. Ezen kívül van még a Premium és a Metal csomag, előbbi havi 2500 forintba kerül és 150 ezer forintos ingyenes kézpénzfelvételt biztosít. Utóbbinál pedig havi 4200 forintért cserébe már kriptovalutákkal is kereskedhetünk és 220 ezer forintot tudunk díjmentesen felvenni ATM-ből.

Itt tudsz regisztrálni a Revolut-ra

Egy próbát mindenképp megér és most az első vásárlás után, kapsz 3000 forint bónuszt is, amit szabadon elkölthetsz bármire. A Revolut egy különleges promóciót indított Magyarországon, ennek keretein belül ha meghívod valamelyik ismerősödet és extra költőpénzre is szert tehetsz.

regisztráció első lépéseként a telefonszámod kell megadnod, ezt követően máris átdob a rendszer a Google Play-be vagy az App Store-ba, ahonnan le kell tölteni az alkalmazást. Innentől már csak néhány adatra van szükség, mint például e-mail cím, név és a lakcímed, ahová a kártyát küldeni fogják. A 3500 forint feltöltése nem kötelező, ki is hagyhatod a lépést, de akkor a regisztráció nem lesz befejezett, a pénz egyébként is kell az első kártyás tranzakcióhoz. Ez nem fog “eltűnni” arra használod, amire akarod, akár vissza is utalhatod magadnak. A regisztráció végén igazolnod kell személyazonosságod, valamilyen irattal és egy friss szelfivel, ha ezt elfogadták, már kész is a Revolut fiókod.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.