Szétszedték az Apple Watch Ultra készüléket

Az amerikai vállalat szeptember elején bemutatta a legújabb okosóráit, köztük az egyedülálló Apple Watch Ultra terméket is. Most ezt szétszerelték és megnézték, hogy milyen könnyű javítani.

Ha az okosórák piacát vesszük alapul elmondhatjuk, hogy az Apple egyeduralkodó-e téren, ugyanis rengeteg okosórát adnak el világszerte minden évben annak ellenére, hogy jelentősen növekedtek az áraik.

Szeptember elején új termékeket dobtak piacra a legújabb iPhone okostelefonok mellett. Bemutatkozott az új Apple Watch Series 8 kétféle méretben, az új Apple Watch SE kiadás kétféle méretben és a csúcsmodell is, az Apple Watch Ultra, ami egyféle méretben érhető el.

Utóbbi itthon elképesztően magas, 420.000 Ft-os árat kapott, amit biztosan nem mindenki fog megvásárolni, de az egyedi specifikációi miatt biztosak lesznek olyanok, akik be fogják szerezni.

Sokan jól utána járnak a termékeknek a vásárlás előtt, főleg, ha ilyen összegről van szó, így érdemes figyelembe venni a néhány napja megjelent szétszerelési videót.

Az iFixit csapata megnézte, hogy mi lapul a készülékházban és milyen könnyű azt szétszerelni és javítani. A videót a hivatalos YouTube csatornájukon meg is lehet tekinteni.

A forrás kiemeli, hogy nem olyan könnyű a terméket javítani, ugyanis, ha akkumulátor cserére lenne szükség, el kell hozzá távolítani a kijelzőt, amit nagyon nehéz anélkül, hogy az ne sérüljön meg. Állítólag egy akkumulátor csere 100 dollárba kerülhet, míg egy kijelző csere 500 dollárba, ami nagyon magas ár.


Forrás