Szupergyors 90 wattos gyorstöltést kap egy hamarosan érkező mobil

lenovo-legion-cover

Egy valamiben már biztosan világelső lesz a Lenovo Legion mobilja. Ez pedig nem más mint a töltés sebessége, amit egy megosztott kép alapján szupergyorsan hajthatunk majd végre.


A konkurenciával ellentétben a Lenovo még nem mutatott be idén zászlóshajót. Mint tudjuk a hongkongi székhelyű cég tavaly áprilisában állt elő az első csúcskészülékével. Ebből adódóan pedig sanszos, hogy idén is ebben a hónapban jön majd az első ilyen telefonjuk, nem mellesleg még bő két hetünk hátra van április végéig. A gyártó egyébként folyamatosan szivárogtat információkat a telefonról. Ez a cég első gamer mobilja lesz és a Lenovo gamer szériájához hasonlóan Legion néven fog debütálni. Azt már biztosra vehetjük, hogy Snapdragon 865 processzor lesz az eszközben, ezt maga a gyártó is megerősítette. Kiderült az is, hogy nagyon jó hőelvezető képessége lesz a készüléknek, valamint ha minden igaz, teljesítményben is ott lesz a szeren. Erről árulkodik az is, hogy AnTuTu-ban több mint 600 ezer pontot szedett össze.

lenovo-legion

A Lenovo egyébként a napokban egy újabb információt osztott meg velünk a készüléket illetően. A Legion-ban lévő akkumulátort 90 W-os gyorstöltéssel tudjuk majd táplálni. Ez pedig azt jelenti, hogy ez lesz az első olyan mobil ami ilyen sebességű töltést fog támogatni. A kérdés csak az, hogy ezt a címet meddig fogja megőrizni. Jelenleg az Oppo féle 65 W-os SuperVOOC 2.0 a legerősebb a piacon, de egyes gyártók már a Lenovo Legion-ba kerülő 90 W-os sebességnél is gyorsabb töltőkön dolgoznak. A Xiaomi például 100 W-os töltéstechnológián munkálkodik, a Vivo pedig még ennél is gyorsabb 120 W-os megoldással állna elő. Mindenesetre a Legion-ba kerülő 90 W-os sebesség is tökéletes lesz a felhasználók többségnek. Már csak az a kérdés, hogy mikor fog bemutatkozni a Legion, remélhetőleg hamarosan erről is elárul majd valamit a Lenovo.

FORRÁSgizmochina
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.